top of page

Rózsafa Néptáncegyüttes

Rózsafa Néptáncegyüttes táncosokat toboroz!

Szeretettel várunk minden olyan gyermeket, aki szeretné magas színvonalon megtanulni a Kárpát-medence magyar néptáncait, népdalait, népi hagyományait.

A néptánc órák két turnusban, januártól május végéig és szeptembertől december végéig lesznek megtartva.
Január1-től május 31-ig a tandíj: $150/fő
Szeptember 1-től December 15-ig a tandíj: $150/fő
Testvéreknek kedvezmény!

Az együttes alakulásának célja:
Az együttes azért indul, hogy az Amerikában élő, magyar származású gyermekek megkedveljék a magyar táncokat, népdalokat, népzenét, és ezáltal megőrizzék, életben tartsák népi örökségünket, kultúránkat itt Amerikában is.
A táncegyüttesnek rendszeresen lesznek fellépései. Ezekre a fellépésekre fogunk készülni, táncokat, koreográfiákat betanulni a próbákon. Az együttes működésének egyik célja, hogy magas színvonalon tanulják meg táncosai a Kárpát-medence régióinak táncait. Ezért időnként Magyarországról hívunk hivatásos táncosokat, tánctanárokat, koreográfusokat egy-egy nagyobb volumenű műsor megvalósításához.
A rendszeres táncpróbákat Seres-Petran Zsuzsanna vezeti. Előre láthatóan a táncpróbák 2013 januárban kezdődnek és minden második vasárnap délelőtt 11-órától, délután 1-óráig fognak tartani. Amennyiben a gyermekeknek más időpont felel meg, ez változni fog.

Ha szeretnél az együttes tagja lenni, írj egy e-mail-t zsuzsanna.seres@yahoo.com címre!

bottom of page